Verpleeghuiszorg

Er zijn gevallen, waardoor u door ziekte of handicap misschien niet meer in staat bent om zelfstandig te wonen. In dit soort situaties kunt u de zorg die u normaliter krijgt het beste krijgen in een verpleeghuis, oftewel een zorginstelling. Bij een verpleeghuis of zorginstelling krijgt u de juiste verzorging, verpleging en begeleiding.

Verpleeghuizen en zorginstellingen zijn bedoeld om mensen van alle leeftijden te helpen. In praktijk maken vooral wat oudere mensen gebruik van een verpleeghuis of zorginstelling. Er zijn verpleeghuizen of zorginstellingen met een specialisatie, die gespecialiseerd zijn in een soort zorg. Zij richten zich bijvoorbeeld op demente of somatische mensen of bieden in sommige gevallen palliatieve zorg aan.

 

U verblijft in een verpleeghuis of zorginstelling zolang dit nodig is om uw zorg waar te kunnen borgen. Elk mens is uniek, waardoor de duur verschillend is. Het kan zijn dat u moet herstellen van een operatie, moet revalideren van een ongeluk of een beroerte. Vele ouderen verblijven langer in een verpleeghuis of een zorginstelling. Dit kan duren tot aan het einde van uw geboorte.

De soorten zorg die u aangeboden krijgt in een verpleeghuis/zorghuis:

– Somatische zorg. Zorg bij lichamelijke problemen.

– Psychogeriatrische zorg. Zorg speciaal bedoeld voor ouderen.

In een zorghuis of zorginstelling krijgt u 24/7 hulp van een verpleegster. Wij bieden diensten aan binnen de verpleeghuizen of zorginstellingen. Ook hierin is het waarborgen van uw privacy volgens de richtlijnen van de AVG-wetgeving van groot belang voor ons. Wij houden ons strikt aan de regels die de wetgeving eist. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Limosa Care Logo

[recaptcha]